• Instant kávék
  • Grafitbél

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Koronavírus járvány idején az Ön, és kollégáink egészségének megőrzése érdekében a

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZÜNETEL.

Jelen helyzetben, rajtunk kívülálló okok miatt a rendelések kézbesítése a szokottnál valamivel lassabb lehet.

Megértésüket köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a Húsvéti ünnepek alatt, 04.10. péntektől 04.13. hétfőig irodánk zárva tart, DE WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL ÜZEMEL.

Megrendelése feldogozását leghamarabb 04.14-én, kedden reggel kezdjük meg, érkezési sorrendben. Kérjük szíves türelmét a rendelés kézhezvételéig! Köszönjük!

TOP termékek
Társoldalak
akkumulátor webáruház
mobiltelefon kiegészítők
fénymásoló papír
autófelszerelés webáruház
kezifolia.hu
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Borítékok
Boríték, tasak típusok és jellemzőik:

LC6 boríték
Hagyományos, standard méretű boríték. Külső mérete: 114x162mm. Az A4-es méretű levélpapírt negyedrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LC5 boríték
Az LC6 méretű boríték kétszerese, az LC4 méretű boríték méretének a fele. Külső mérete: 162x229mm. Az A4-es méretű levélpapírt félbe hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LC4 boríték
Az LC5 méretű boríték kétszerese, az LC6 méretű boríték méretének a négyszerese. Külső mérete 229x324mm. Az A4-es méretű levélpapírt hajtás nélkül lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LA4 (DL) boríték
Az ismert „számlalevél” formátum. Külső mérete: 110x220mm. Az A4-es méretű levélpapírt harmadrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.

 

C6C5 boríték
Felépítésében megegyezik az LA4 borítékkal, méretében kicsit nagyobb. Külső mérete: 114x229mm. Az A4-es méretű levélpapírt harmadrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik. Az üzleti levelezés elterjedt formája. Nagymennyiségű levél kiküldéshez ideális, mind a géppel történő levélpapír meghajtása, mind a géppel való borítéktöltés könnyen megoldható.
Méretéből adódóan az LA4 borítéknál több dokumentum tölthető bele, valamint a C6C5 méretű borítékokba az LA4 méretű boríték válaszborítékként tölthető.


TC4 tasak
Az A4-es méretű levélpapírt hajtás nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 229x324mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.

 

TC5 tasak
A TC4-es termék méretének a fele. Az A4 levélpapírt félbe hajtva lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 162x229mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.


TB4 tasak
A4-es méretű papírt hajtás nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 250x353mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.

 

TB5 tasak
A TB4-es termék méretének a fele. Az A4 méretű papírt félbe hajtva nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 250x353mm. A záródás a tasakk rövidebbik oldalára esik.

Best Office; boríték