Akciós Termékeink

TOP termékek
Üzletágaink
irodaszerek
másolópapírok olcsón
Házhozszállítás

Rólunk mondták
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Borítékok

Boríték, tasak típusok és jellemzőik:

LC6 boríték
Hagyományos, standard méretű boríték. Külső mérete: 114x162mm. Az A4-es méretű levélpapírt negyedrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LC5 boríték
Az LC6 méretű boríték kétszerese, az LC4 méretű boríték méretének a fele. Külső mérete: 162x229mm. Az A4-es méretű levélpapírt félbe hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LC4 boríték
Az LC5 méretű boríték kétszerese, az LC6 méretű boríték méretének a négyszerese. Külső mérete 229x324mm. Az A4-es méretű levélpapírt hajtás nélkül lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.


LA4 (DL) boríték
Az ismert „számlalevél” formátum. Külső mérete: 110x220mm. Az A4-es méretű levélpapírt harmadrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik.

 

C6C5 boríték
Felépítésében megegyezik az LA4 borítékkal, méretében kicsit nagyobb. Külső mérete: 114x229mm. Az A4-es méretű levélpapírt harmadrészre hajtva lehet a borítékba tenni. A záródás a boríték hosszabb oldalára esik. Az üzleti levelezés elterjedt formája. Nagymennyiségű levél kiküldéshez ideális, mind a géppel történő levélpapír meghajtása, mind a géppel való borítéktöltés könnyen megoldható.
Méretéből adódóan az LA4 borítéknál több dokumentum tölthető bele, valamint a C6C5 méretű borítékokba az LA4 méretű boríték válaszborítékként tölthető.


TC4 tasak
Az A4-es méretű levélpapírt hajtás nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 229x324mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.

 

TC5 tasak
A TC4-es termék méretének a fele. Az A4 levélpapírt félbe hajtva lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 162x229mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.


TB4 tasak
A4-es méretű papírt hajtás nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 250x353mm. A záródás a tasak rövidebbik oldalára esik.

 

TB5 tasak
A TB4-es termék méretének a fele. Az A4 méretű papírt félbe hajtva nélkül lehet a tasakba tenni. Külső mérete: 250x353mm. A záródás a tasakk rövidebbik oldalára esik.

 

Best Office; boríték