Akciós Termékeink

TOP termékek
Üzletágaink
irodaszerek
másolópapírok olcsón
Házhozszállítás

Rólunk mondták
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hűségpont

HűségPONTod

Vásárolj regisztrációval a -on és minden vásárlásod után, a vásárlásod értékének akár 3%-át* visszaadjuk Neked a rendelés lezárása után. A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon automatikusan jóváírjuk. A HűségPONTod 10%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható az áruházunkban található termékekre**. A HűségPONTod program részletes szabályzatot itt találod.

 

Részletes információk a HűségPONTod programmal kapcsolatban:

 

Nem lesz rajta a számlán

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A HűségPONTod minden év Január 30-ig használható fel, utána automatikusan nullázódik.

 

A pontgyűjtés automatikus

A HűségPONTod automatikusan generálódik regisztrációval történő vásárlás esetén. A programban bárki részt vehet megkötés nélkül***. A HűségPONTod a rendelés lezárása után kerül automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

 

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

 

A HűségPONTod  rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

 

Az aktuális HűségPONTod egyenleg belépés után a profil menüpontban követhető nyomon. A pontok a megjelölt, kivételt képező termékekre nem használhatók fel! A HűségPONTodra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ.

 

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek egyenlegedről.

 

*Akár 3%-át visszaadjuk a megjelölt termékek árából. Pl Sztreccsfólia vásárlása esetén a kapható pontok értéke a termék árának a 3%-a!

**A HűségPontod a kivételnek jelölt termékekre nem vonatkoznak. Részleteket itt találhatsz.

***Megkötés nélkül bárki használhatja a HűségPONTod programot, amíg ennek ellenkezőjéről nem tájékoztatjuk, nyomós indokkal (Pl. visszaélés) vagy az ÁSZF változása esetén.

 

Legfontosabb információk összegezve:

  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználóként vásárolsz.
  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után, a megadott dátumig áll módodban felhasználni. Ez időn belül fel nem használt pontok törlődnek!
  • Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.
  • A HűségPont felhasználása más kedvezményekkel nem összevonható!
  • A rendelés végösszegének max 10%-ára váltható be pont.
  •  A pontok csak 5.000Ft feletti rendelés esetén használhatók fel.
  •  A pontok szállítási költségre nem válthatók be.